POČETNA STRANICA SMJEŠTAJ GDJE SMO O HVARU FOTO ALBUM CIJENE SMJEŠTAJA POPUNJENOST SMJEŠTAJA REZERVACIJE

 

 

 


Dobro došli u Apartmane Pera!
Apartmani Pera smješteni su u mirnom predjelu grada Hvara, odakle se pruža prekrasan pogled na more i okolne otoke. Nalaze se u novoizgrađenoj obiteljskoj kući, moderno su uređeni kako biste se što ugodnije osjećali. Udaljeni su od centra grada 15-minutnom laganom šetnjom. Nekoliko stotina metara od kuće prostire se plaža «Pokonji dol» na kojoj možete ugodno provesti vaše vrijeme ili pak možete s jednim od brodića posjetiti obližnje otoke i uvale.

Na raspolaganju su Vam četiri apartmana. Svaki apartman ima zaseban ulaz i veliku terasu okruženu cvijećem i zelenilom. Svi apartmani sastoje se od spavaćih soba s vlastitom kupaonicom, dnevnim boravkom i kuhinjom. Za goste s automobilom osiguran je parking. ŽELIMO VAM UGODAN BORAVAK U NAŠIM APARTMANIM!


Apartmani Pera

Vlasnik: Pera Anić-Matić
Adresa: Braće Božitković 2
Telefon: + 385 (0) 21 717977 +38591 148 58 96,
+38595 894 7736
Fax: 021 741 633
Osjećajte se kao kod kuće!
Ako odlučite da dođete na Hvar, Apartmani Pera su sigurno pravi izbor. Gostoprimstvo i predusetljivost porodice Anić Matić su takvi da ćete imati želju da se i naredne godine vratite. Pogled na Paklene otoke i kvalitet smeštaja pružaju potpun ugodjaj za svaku porodicu ili društvo. Milovan i Mirjana, Avgust 2011
------------
Pera, još uvijek se sjećamo dobrote koju ste nam pokazali još od prvog dana i gostoprimstva vaše obitelji. Daniela and Mariella, Avgust 2007.

Izrada Novena